dinsdag 10 januari 2012

Blogpuf neemt ernstig af :-)

De laatste weken heb ik geen puf gehad om veel op mijn blog te schrijven en ik merk bij mezelf dat mijn animo om hele verhalen te schrijven duidelijk tanende is.
Daarom heb ik besloten om voorlopig alleen nog op mijn blog te schrijven als ik onderzoeken heb gehad en wat de uitslagen zijn. De volgende ronde staat gepland op 8 maart.

Tot dan!!

1 opmerking:

  1. Hallo Lizzy, ik heb van Marleen Mols de tip gekregen om je blog te lezen. Ik bevind me op dit moment in de zelfde situatie als jjij vorig jaar.ik herken zoveel wat je schrijft in blog. Ik heb ook 2 operaties achter de rug. In december 2 x binnen 4 dagen een zware buikoperatie gehad. Morgen krijg ik de uitslag van de pet scan. Zijn er nog uitzaaiingen en wat gaat het vervolgtraject worden.ik ben oom iemand die positief ingesteld is en ik hoop dat ik het ook allemaal zogoed zal doorstaan zoals jij. Ik heb ook een blog aangemaakt en het doet goed om je gevoelens van je af te schrijven. Mijn blog kun je vinden onder: wiesaelmans.blogspot.com. Ik denk dat je me wel kent. Peter en ik zijn in 2005/2006 stadsprinsenpaar van de Brikkebekkesch geweest.



    Groetjes Wies

    BeantwoordenVerwijderen