woensdag 20 juli 2011

CT scan en nieuwe urinekweek

Ben gebeld door het ziekenhuis (o ja, beterwordhuis). Volgende week woensdag scan, dinsdag daarna telefonische afspraak met dr. Haest met uitslag. Vanochtend bij dr. Verseput geweest, mijn nierspecialist waar ik al een jaar of 10 onder controle ben omdat mijn rechternier ietsje kleiner is dan mijn linker. Nierfunctie en bloeddruk waren helemaal goed. Mijn pijnklachten met hem besproken en toch weer 2 potjes urine achter moeten laten die hij opnieuw op kweek laat zetten om te onderzoeken op andere zaken dan bacterien. Voelt prima, zo wordt er tenminste iets gedaan aan mijn pijnklachten. Vandaag heb ik trouwens een goeie dag, bijna pijnvrij.
Afgelopen maandag flinke pot gejankt in Robbies armen. Werd me even te veel, had flink pijn (houdt het dan nooit op) en had ook last van mijn te korte haar. Voel me nog steeds niet echt vrouwelijk zonder hamster. Weet dat het nog even tijd nodig heeft maar had behoefte om er even in te zakken en een flinke pot te janken. Ik hoef ook niet altijd sterk te zijn van mezelf, is best lekker om af en toe toch te slachtofferen :-).

Vanmiddag met vriendin naar Chateau St. Gerlach geweest, doe maar ruig. Lekkere salade gegeten in de bistro, daarna wandeling rondom kasteel en bezoek aan de kerk. Wat een prachtige kerk!! Kaars voor mezelf opgestoken uit dankbaarheid dat ik er nog ben en de komende 40 jaar nog zal zijn. Toen ik naar huis reed had ik een moment van me volmaakt gelukkig voelen, heerlijk dat deze momenten er ook nog zijn. Het leven blijft leuk en fijn!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten