donderdag 3 februari 2011

Veel gezweet, bijna intensive care en punctie geslaagd

Geschreven door Robbie:

Vanochtend was ik bij Marion die er weer iets monterder dan gisteren bij lag, ze kwam net terug van de punctie die met een CT-scan begeleid werd. Ze schrok wel van al die grote naalden maar het team van artsen en de voorzichtigheid waarmee men te werk ging was weer geruststellend. Stukje bij beetje, checken met CT-scan, weer wat verder, checken met CT-scan is de naald uiteindelijk, er was 5 mm ruimte, in de juiste plek terecht gekomen en is alle vloeistof (110cc) afgetapt en ter onderzoek opgestuurd. Het 's nachts heeft Marion erg gezweet en stonden er op een gegeven moment vier witjassen om haar heen die overwogen om haar naar de intensive care te brengen. Reden hiervoor was de ondertemperatuur van 34 graden ! Maar het was net niet nodig, dus nu maar afwachten wat het voor een soort vloeistof was en of het niet terugkomt !
Van bijna 40 graden naar 34 is nogal een verschil.
De uitslag is er nog steeds maar minder fel gekleurd en ze heeft er geen last van in de vorm van jeuk of irritatie. Het ziet er alleen niet leuk uit. Al met al weer een stukje in de goede richting en er was geen drain nodig omdat men alles heeft kunnen aftappen.
Ik hou jullie op de hoogte !

1 opmerking:

  1. Hey Lieverd,

    Even een Hey kanjer hoe is die daar van ons hier in schinveld..toch 1 cm naar de goede kant blijft s ik nu ....gelukkig maar en hopen nu dat het zo blijft.
    Voel me nog steeds rot geen bloemetje helmaal niks bij ons voor je ...maar ja stom ook die winkel hoort open te zijn en niet failliet te gaan.
    Maarrr... wij waren blij dat we je toch nog even hebben kunnen knuffelen...ook al vonden ze in eerst instantie geen Mw. Broers hahaha...ja Lizzy maar goed dat men belde en men deze naam noemde en ik meteen riep ja dat is ze hahaha en Roger en ik alsnog even bij jullie binnen konden wippen....phoe phoe ...noe houd de moed erin meid we komen weer snel aan

    Dikke knuffel van Marleen

    BeantwoordenVerwijderen